Despre Kreativ Fun

Magazinul hobby online Kreativ Fun vine cu o gamă largă de articole și accesorii hobby, craft, lacuri, materiale pentru decorațiuni creative și creații handmade, lumânări, bijuterii, vopsele! Alege materiale pentru activități care dezvoltă îndemânarea și simțul frumosului pentru copii, și multe altele – tot ce ai nevoie pentru proiectul tău creativ!

Dar un hobby creativ nu se poate limita doar la materialele necesare!

Știi momentul în care o persoană creativă îți povestește de hobby-ul ei și i se luminează privirea? Acela este momentul pe care dorim să îl ai și tu: satisfacția de a crea ceva cu propriile mâini, și însăși distracția creației. Desigur, există și hobby-uri mai complexe, unde transpiri puțin pentru rezultatul absolut perfect, dar la sfârșitul zilei, tot DISTRACTIV este, o facem pentru bucuria de a crea. La Kreativ Fun Shop credem că ceea ce este important este să ne dezvoltăm, învățăm și distrăm prin creație! 

kerek

Pentru că și tu ai nevoie de un hobby,
noi iți oferim idei și materiale!

CONTACT

Pe lângă materiale craft vă stăm la dispoziție și cu idei, sugestii, vă răspundem cu drag la întrebări la nr. tel. 0758054391 sau la adresa de mail office@kreativfun.ro. PS.: la acest număr ne puteți contacta și pe WhatsApp! J

PRELUARE DE LA SEDIU

Este bine de știut faptul că deși suntem doar un magazin hobby online, comenzile plasate în Cluj-Napoca pot fi ridicate de la sediul de pe str. Predeal 11.

BLOG

Pentru inspirație vizitează-ne blogul, unde dorim să vă prezentăm tutoriale pentru diferite proiecte decorative, idei de cadouri – pentru că un cadou handmade personalizat și creat cu suflet va fi mereu mai special! Iar decorațiunile unice dau mai multă personalitate locuinței.

FACEBOOK

Vizitează-ne pagina de Facebook, Kreativ Fun Community, unde găsești informații despre noutăți și idei, tutoriale pentru a te inspira!