Plată:

Ramburs – veți plăti numerar la preluarea coletului de la poștă/curier.

Prin bancă – veți plăti prin virament bancar conform facturii proforme pe care vi-l trimitem prin mail. Vom expedia coletul după ce primim dovada de plată prin mail sau intră banii în cont. Nu plătiți până nu primiți factura proformă, s-ar putea ca produsul comandat să nu fie în stoc!

Când ajunge coletul?

Expediat cu Poșta Română, coletul ajunge în 2-4 zile lucrătoare, și va trebui să-l ridicați de la poștă.

Cu firma de curierat, coletul ajunge în 24-48 ore, și îl veți primi acasă sau la adresa menționată.

Costurile de transport:

Transportul este de 22 lei pentru fiecare modalitate de transport.*

*ATENȚIE! Numărul localităților deservite de Fan Courier fără a plăti taxa de kilometri parcurși extra este de aproximativ 5400. Puteti verifica lista aici. În cazul în care efectuați o comandă și există kilometri extra pentru localitatea unde doriți livrarea, vă vom contacta telefonic pentru a vă informa de costurile suplimentare.

În cazul în care nu doriți să plătiți taxa suplimentară pentru kilometrii extra, există opțiunea să vă trimitem coletul la cel mai apropiat sediu Fan Courier, de unde îl veți putea prelua, sau o putem expedia prin Poșta Română (și ajunge la oficiul poștal respectiv în 2-4 zile lucrătoare de la data expedierii).

Transportul este GRATUIT pentru comenzile peste 300 de lei.

Ridicare de la sediu:

Pentru produsele pe care doriți să le ridicați în Cluj-Napoca, plata se va efectua anticipat, prin bancă/internet banking, urmând să vă contactăm pentru stabilirea detaliilor și predarea produselor.

NU ACCEPTĂM PLATA CASH LA SEDIUL FIRMEI DE LA PERSOANE FIZICE.