Potrivit articolului 9 alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Aşadar, aveţi dreptul de vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile, începând de la ziua „la care dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, intraţi în posesia fizică a produselor”.

Costul de transport va fi suportat de către client în cazul în care motivul returului este determinat în mod exclusiv de către client, iar costul transportului va fi suportat de către vânzător în cazul în care produsul prezintă neconformități, de exemplu defect din fabrică, deterioarea produsului în urma transportului, descrierea produsului nu corespunde cu caracteristicile acestuia.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informaţi cu privire la acest lucru, ceea ce este posibil prin mai multe căi: ne puteți contacta telefonic pe numărul 0758 054 391, printr-un e-mail trimis la office@kreativfun.ro sau o scrisoare trimisă prin poştă la adresa SC Kreativ Fun Shop SRL, 400073 Cluj-Napoca, str. Predeal nr. 11. „De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru kreativfun.ro Formularul standard de retragere sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.”
Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la Dvs., inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia Dvs. de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare prin transfer bancar pe contul indicat de Dvs. Menţionăm că :„putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.”
„Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa SC Kreativ Fun Shop SRL, Cluj-Napoca, str. Predeal nr. 11, judeţ Cluj, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.”
Potrivit art. 14 alin. 2 din O.U.G. nr. 34/2014 „va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.”
Potrivit art. 14. alin. 3 din O.U.G. nr. 34/2014 „sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţi lor şi funcţionării produselor.” Diminuarea valorii produsului se suportă de Dvs. Suma reprezentând diminuarea valorii produsului se va scădea din suma ce vi se cuvine ca urmare a exercitării dreptului de retragere.