Home.     Comenzi si prin e-mail la: comenzi@kreativfun.ro.

🔎  Cauta

Quilling

La noi puteti gasi toate accesoriile necesare pentru decoratiuni quilling creative. Avem diferite dimensiuni de hartie quilling, penseta, aparat de ondulat, ac quilling, support rasucire, pieptene quilling, embos hartie si carton, sabloane si carti cu tehnici si idei.

Mai multe ...

Articole din polistiren

Bila polistiren, ou polistiren, ciuperca, steluta, coronita, medalion, inima, clopot, spuma decorativa si multe alte forme in diferite dimensiuni. Se pot decora cu quilling, servetele, textil, vopsea, etc., alegerea tehnicii depinde doar de fanteziile tale creative.

Mai multe ...

Ipsoserie

Forme de turnare pentru ipsos (forme de turnat rame, animale, ingerasi etc.), forme pentru turnat lumanari si sapun, praf de ceara, colorant si parfumuri de sapun si luminari, materiale pt. modelaj, pasta pentru modelat si fimo (cernit) si figurine ipsos 3D.

Mai multe ...
quilling
dav
Semn de carte Se apropie noul an școlar, iar noi dorim să facem această experiență cât mai plăcută! Semnele de carte personalizate ne pot ajuta să facem experiența lecturii una chiar și mai plăcută. Aici vă arătăm cum puteți face semne de carte pentru colțul paginilor – un accesoriu ...
mai mult ...
1
Tehnica transferului: pentru textile Obiecte și unelte necesare: Soluție de transfer Material din bumbac Lipici cu lac pentru decupaj Cutie din carton Hârtie pentru decupaj Bandă adezivă din hârtie Bețișoare cu vată Tipărim cu o imprimantă laser imaginea în oglindă a figurii, desenului, sau textului dorit ...
mai mult ...
DSC_0510
Flori origami kusudama Ceva creat de noi înșine poate fi mai important decât orice altă idee de cadou cumpărat, dar putem crea un buchet de flori chiar și pentru a ne decora propria casă. De data aceasta am ales să facem un buchet de flori origami numit kusudama. Împăturim petalele individual, iar ...
mai mult ...

Produse din lemn

Cutii din lemn, suporturi, rame foto din lemn, numere si litere lemn, tavi, mobilier mic din lemn si multe alte obiecte in culoare natur, asteptand sa fie decorate prin vopsire, tehnica decoupage sau alte tehnici alese de voi.

Mai multe ...

Sizzix & Perforatoare

Sizzix Big Shot, sabloane sizzix de embosare, sabloane sizzix de taiere, placi sizzix; foarfeca zig-zag, perforatoare de bordura, perforatoare complexe, seturi de perforatoare de diferite modele si dimensiuni pentru decoratiuni creative.

Mai multe ...

Hartie decorativa & carton

Hartie autocolanta, hartie origami, hartie gumata, hartie glasata autocolanta, hartie creponata, hartie 3D, servetele, hartie decoupage, hartie si carton colorat A4, cutii din carton, rame foto din carton, suporturi, agende.

Mai multe ...

Pentru ca si tu ai nevoie de un hobby,

noi iti oferim idei si materiale.

Webshop Kreativ Fun
Colectam anumite date in timp ce utilizezi kreativfun.ro, pentru mai multe detalii, acceseaza pagina Politica de confidentialitate
[ Am inteles ]