Home.     Comenzi si prin e-mail la: comenzi@kreativfun.ro.

🔎  Cauta

Quilling

La noi puteti gasi toate accesoriile necesare pentru decoratiuni quilling creative. Avem diferite dimensiuni de hartie quilling, penseta, aparat de ondulat, ac quilling, support rasucire, pieptene quilling, embos hartie si carton, sabloane si carti cu tehnici si idei.

Mai multe ...

Articole din polistiren

Bila polistiren, ou polistiren, ciuperca, steluta, coronita, medalion, inima, clopot, spuma decorativa si multe alte forme in diferite dimensiuni. Se pot decora cu quilling, servetele, textil, vopsea, etc., alegerea tehnicii depinde doar de fanteziile tale creative.

Mai multe ...

Ipsoserie

Forme de turnare pentru ipsos (forme de turnat rame, animale, ingerasi etc.), forme pentru turnat lumanari si sapun, praf de ceara, colorant si parfumuri de sapun si luminari, materiale pt. modelaj, pasta pentru modelat si fimo (cernit) si figurine ipsos 3D.

Mai multe ...
quilling
1
Capcană de vise Capcana de vise (sau prinzătorul de vise) își are originea la triburile de indieni nativi – conform tradiției, au folosit tendoane de animale sau fire subțiri pentru a crea o pânză pe o ramă mică în formă de cerc sau lacrimă. Folosind capcana de vise ca și descântec, le-au ...
mai mult ...
millepunti_1
Colier Millepunti din Pastă Fimo   Ce contrast! Ne putem personaliza stilul cu aceste accesorii create din pastă Fimo. Vom avea nevoie de: pastă Fimo albă pastă Fimo neagră roller Fimo lamă/cuțit subțire ace pentru a crea mărgele set de șlefuire Fimo ață damil Și: suprafață de lucru netedă, hârtie ...
mai mult ...
1
Ouă de Paști cu aspect natural Vom avea nevoie de: ouă din polistiren lipici pentru decupaj pensulă lac lucios / mat În primul rând colectăm florile, frunzele alese, și le așezăm la o distanță între două foi de hârtie absorbantă. Așezăm cele două foi (cu plantele așezate între ele) între foile unor cărți ...
mai mult ...

Produse din lemn

Cutii din lemn, suporturi, rame foto din lemn, numere si litere lemn, tavi, mobilier mic din lemn si multe alte obiecte in culoare natur, asteptand sa fie decorate prin vopsire, tehnica decoupage sau alte tehnici alese de voi.

Mai multe ...

Sizzix & Perforatoare

Sizzix Big Shot, sabloane sizzix de embosare, sabloane sizzix de taiere, placi sizzix; foarfeca zig-zag, perforatoare de bordura, perforatoare complexe, seturi de perforatoare de diferite modele si dimensiuni pentru decoratiuni creative.

Mai multe ...

Hartie decorativa & carton

Hartie autocolanta, hartie origami, hartie gumata, hartie glasata autocolanta, hartie creponata, hartie 3D, servetele, hartie decoupage, hartie si carton colorat A4, cutii din carton, rame foto din carton, suporturi, agende.

Mai multe ...

Pentru ca si tu ai nevoie de un hobby,

noi iti oferim idei si materiale.

Webshop Kreativ Fun
Colectam anumite date in timp ce utilizezi kreativfun.ro, pentru mai multe detalii, acceseaza pagina Politica de confidentialitate
[ Am inteles ]