Home.     Comenzi si prin e-mail la: comenzi@kreativfun.ro.

🔎  Cauta

Quilling

La noi puteti gasi toate accesoriile necesare pentru decoratiuni quilling creative. Avem diferite dimensiuni de hartie quilling, penseta, aparat de ondulat, ac quilling, support rasucire, pieptene quilling, embos hartie si carton, sabloane si carti cu tehnici si idei.

Mai multe ...

Articole din polistiren

Bila polistiren, ou polistiren, ciuperca, steluta, coronita, medalion, inima, clopot, spuma decorativa si multe alte forme in diferite dimensiuni. Se pot decora cu quilling, servetele, textil, vopsea, etc., alegerea tehnicii depinde doar de fanteziile tale creative.

Mai multe ...

Ipsoserie

Forme de turnare pentru ipsos (forme de turnat rame, animale, ingerasi etc.), forme pentru turnat lumanari si sapun, praf de ceara, colorant si parfumuri de sapun si luminari, materiale pt. modelaj, pasta pentru modelat si fimo (cernit) si figurine ipsos 3D.

Mai multe ...
gyertya
fimo-level-tal-keszitese-fokep
Bol micuț în formă de frunză tropicală din pastă FIMO Să aducem în locuința noastră o atmosferă tropicală creând un boluț în formă de frunză (monstera) din pastă FIMO, chiar și cu aspect de marmură! Îl putem folosi ca și suport pentru dichise, obiecte micuțe, chei, bijuterii, etc. Vom avea nevoie de: pastă FIMO (alb, verde ...
mai mult ...
husveti-nyuszik-dekorgumibol-fokep
Decorațiuni de Paște simple, de agățat din hârtie gumată Putem pregăti aceste decorațiuni de agățat chiar împreună cu copii, iar șabloanele tipărite ne ajută la tăierea formelor. Dacă le folosim cu agățător, se pot pune pe crengi de mâțișor, pom cu ouă, dar le putem așeza pe frigider cu magneți. Vom avea nevoie de: hârtie gumată în ...
mai mult ...
makrame-falidisz-elokep
Decorațiune macrame de perete Tehnica macrame este una frumoasă și îndrăgită, cu ea se pot crea decorațiuni, accesorii excepționale. În această idee vă prezentăm o decorațiune de perete asemănătoare capcanelor de vise, creată cu șnur pentru macrame care se poate pieptăna. Vom avea nevoie de: șnur macrame ...
mai mult ...

Produse din lemn

Cutii din lemn, suporturi, rame foto din lemn, numere si litere lemn, tavi, mobilier mic din lemn si multe alte obiecte in culoare natur, asteptand sa fie decorate prin vopsire, tehnica decoupage sau alte tehnici alese de voi.

Mai multe ...

Sizzix & Perforatoare

Sizzix Big Shot, sabloane sizzix de embosare, sabloane sizzix de taiere, placi sizzix; foarfeca zig-zag, perforatoare de bordura, perforatoare complexe, seturi de perforatoare de diferite modele si dimensiuni pentru decoratiuni creative.

Mai multe ...

Hartie decorativa & carton

Hartie autocolanta, hartie origami, hartie gumata, hartie glasata autocolanta, hartie creponata, hartie 3D, servetele, hartie decoupage, hartie si carton colorat A4, cutii din carton, rame foto din carton, suporturi, agende.

Mai multe ...

Pentru ca si tu ai nevoie de un hobby,

noi iti oferim idei si materiale.

Webshop Kreativ Fun
Colectam anumite date in timp ce utilizezi kreativfun.ro, pentru mai multe detalii, acceseaza pagina Politica de confidentialitate
[ Am inteles ]