Home.     Comenzi si prin e-mail la: comenzi@kreativfun.ro.

🔎  Cauta
lyukaszto

Politica de confindentialitate

Kreativ Fun Shop SRL in calitate de autor/proprietar/administrator al web site-ului www.kreativfun.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest web site, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care am creat si aplicam prezenta Politica de Confidentialitate. Accesul/vizitarea acestui web site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si Politicii de Confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
Kreativ Fun Shop SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul web-site-ului, precum si Politica de Confidentialitate.

Politica anti-spam

Kreativ Fun Shop SRL nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM)
Abonarea la newsletterul www.kreativfun.ro esta gratuita si implica acordul dumneavoastra asupra Termenilor si Conditiilor de Utilizare.
Daca veti dori sa va dezabonati de la Newsletterul www.kreativfun.ro la care erati abonat, o puteti face oricand, accesand linkul de dezabonare din newsletter.

Colectarea de date cu caracter personal

Kreativ Fun Shop SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal numai cu acordul dumneavoastra, si daca ni le furnizati voluntar.
Formularul de inregistrare prezent pe site-ul www.kreativfun.ro cere informatii prin care puteti fi identificat, contactat si vi se poate factura si livra produsele comandate, acestea fiind din categoria datelor de tip "Business Data".

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a factura si livra produsele pe care le-ati comandat de pe site-ul kreativfun.ro.
  • Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri proprii.
  • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
  • Pentru a imbunatati securitatea accesului.
  • Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite sectiuni din Site se gasesc link-uri pentru a ne trimite un mesaj prin email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "Business Data".

Kreativ Fun Shop SRL nu va dezvalui datele cu caracter personal catre terti, doar daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare. Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii. Kreativ Fun Shop SRL nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la Kreativ Fun Shop SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Kreativ Fun Shop SRL.