Home.     Comenzi si prin e-mail la: comenzi@kreativfun.ro.

🔎  Cauta
lyukaszto

Termeni si conditii

Comandand produse de pe acest site inseamna ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in continuare.

Continutul site-ului apartine SC. Kreativ Fun Shop SRL cu sediul in Cluj-Napoca si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice incalcare poate constitui infractiune si va fi raportata autoritatilor.
Pentru a comanda on-line accesand http://www.kreativfun.ro trebuie sa aveti domiciliul in Romania si varsta peste 18 ani.
Pot comanda din acest magazin doar persoanele care si-au creat un cont de utilizator folosind datele personale reale. Finalizarea comenzii presupune obligatia clientului de a ridica de la posta/curier rapid coletul cu produsele comandate si achitarea contravalorii acestuia. In caz contrar, clientul poate fi obligat sa plateasca returul, iar la o comanda ulterioara, va trebui sa plateasca contravaloarea coletului in avans.

Datele clientilor

Datele obtinute de la clienti nu vor fi folosite decat in scopul livrarii produselor comandate si pentru a lua legatura cu ei in scopul clarificarii unor aspecte legate de produsele cerute sau modalitatea de livrare/plata. Datele clientilor nu vor fi divulgate tertei parti. Mai multe detalii la sectiunea Politica de confidentialitate.

Pretul produselor

Pretul pe care il veti plati este cel afisat pe site in momentul efectuarii comenzii (la care se adauga costurile de transport). Practicam un adaos comercial de 25-50%. SC Kreativ Fun Shop SRL isi rezerva drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, dar schimbarile de pret nu afecteaza comenzile receptionate deja. Costurile legate de transport vor fi trecute pe factura.

Plata si livrarea produselor

Ramburs – veti plati numerar la preluarea coletului de la posta/curier.

Prin banca – veti plati prin virament bancar conform facturii proforme pe care vi-l trimitem prin mail. Vom expedia coletul dupa ce primim dovada de plata prin mail sau intra banii in cont. Nu platiti pana nu primiti factura proforma, s-ar putea ca produsul comandat sa nu fie in stoc!

NU ACCEPTAM PLATA CASH LA SEDIUL FIRMEI DE LA PERSOANE FIZICE. Pentru produsele pe care doriti sa le ridicati in Cluj-Napoca, plata se va efectua anticipat, prin banca/internet banking, urmand sa va contactam pentru stabilirea detaliilor. 

Costurile de transport. Cand ajunge coletul?

Expediat cu Posta Romana, coletul ajunge in 2-4 zile lucratoare, si va trebui sa-l ridicati de la posta.

Cu firma de curierat, coletul ajunge in 24-48 ore, si il veti primi acasa sau la adresa mentionata.

Costuri:
10 lei – cu Posta Romana, plata avans (pe baza facturii proforme, in contul Kreativ Fun)
15 lei – cu Posta Romana, plata ramburs (la ridicarea coletului de la posta)
17 lei – cu Fan Courier, plata avans (pe baza facturii proforme, in contul Kreativ Fun), livrare la domiciliu* 
22 lei – cu Fan Courier, plata ramburs, livrare la domiciliu*

*ATENTIE! Numărul localităților deservite de Fan Courier fără a plăti taxa de kilometri parcurși extra este de 3693. Puteti verifica lista aici. In cazul in care efectuati o comanda dintr-o alta localitate, va vom contacta telefonic pentru a va informa despre costurile suplimentare.

  Garantia produselor

  • Garantia este certitudinea conformitatii unui produs si se aplica oricarui produs cumparat de pe site-ul kreativfun.ro.
  • Pentru a beneficia de garantie va rugam sa pastrati factura emisa catre Dvs.
  • In conformitate cu prevederile art. 2 pct. a din Legea nr. 449/2003 şi a art. 2 pct. 2 din Ordonanţa nr. 21/1992, garantia se acordă numai consumatorilor persoane fizice sau grupurilor de persoane fizice, care achizitioneaza/dobandesc si/sau utilizeaza produse in afara activitatii lor profesionale sau comerciale.
  • Termenul de garanţie este de 24 luni de la data cumpararii produsului. In aceasta perioada consumatorul, in functie de natura produsului neconform, este indreptatit sa ceara, fara plata, inlocuirea produsului. Inlocuirea produsului se va face in termen de 15 zile de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului. Daca acest lucru nu e posibil, respectiv produsul nu poate fi inlocuit, consumatorul poate cere rezolutiunea contractului.
  • Toate produsele se folosesc potrivit destinatiei lor. Uzura normala a produsului, ruperea sau zgarierea acestuia ca urmare a lovirii sale, decolorarea, incendierea sau deteriorarea ca urmare a expunerii la soare sau la o altă sursa puternica de caldura sau a contactului cu apa, defectele produse de conditiile improprii de utilizare si depozitare, spargerea/ciobirea produselor din ceramica, nu sunt acoperite de garanţie. Produsele consumabile nu beneficiaza de garantie (creioane, vopsea, lipici etc.).

  Returul produselor

   

  Potrivit articolului 9 alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Aşadar, aveţi dreptul de vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile, începând de la ziua „la care dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, intraţi în posesia fizică a produselor”.

   

  Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informaţi cu privire la acest lucru, ceea ce este posibil prin mai multe cai: printr-un un e-mail trimis la office@kreativfun.ro sau o scrisoare trimisă prin poştă la adresa SC Kreativ Fun Shop SRL, 400073 Cluj-Napoca, str. Predeal nr. 11. „De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru kreativfun.ro Formularul standard de retragere sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.”
  Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.


  Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la Dvs., inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia Dvs. de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare prin transfer bancar pe contul indicat de Dvs. Menţionăm că :„putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada ca aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.”
  „Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa SC Kreativ Fun Shop SRL, Cluj-Napoca, str. Predeal nr. 11, judeţ Cluj, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.”
  Potrivit art. 14 alin. 2 din O.U.G. nr. 34/2014 „va trebui sa suportaţi costul direct al returnării produselor.”
  Potrivit art. 14. alin. 3 din O.U.G. nr. 34/2014 „sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.” Diminuarea valorii produsului se suportă de Dvs. Suma reprezentând diminuarea valorii produsului se va scădea din suma ce vi se cuvine ca urmare a exercitării dreptului de retragere.

  Raspunderea

  Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu poatem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

  Ne straduim ca descrierea produselor si imaginile prezentate pe kreativfun.ro sa fie fara erori, dar nu putem garanta acest lucru. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta noastra in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca, daca e cazul, aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Exista posibilitatea ca unele produse prezentate pe site-ul kreativfun.ro sa nu mai fie fabricate de furnizorii nostrii, deci sa nu putem onora comanda, sau sa fie relansat si fabricat cu mici diferente de design. In astfel de cazuri, SC Kreativ Fun Shop SRL nu poate fi facut responsabil.

  Eventualele divergente vor fi solutionate pe cale amiabila, sau daca acest lucru esuaza, la instantele judecatoresti competente din Romania.

  Obligatiile clientului

  Clientul are obligatia sa ofere date corecte si sa ridice coletul cu plata pretului de rigoare.

  Modificari

  Termenii si conditiile pot fi modificate fara o anuntare prealabila, varianta in vigoare fiind mereu disponibila pe site.