Vopsele & Adezive » Vopsea Pentru Matase & Textil.     Comenzi si prin e-mail la: comenzi@kreativfun.ro.

🔎  Cauta
makrame
Vopsea textil Deka, somon Vopsea textil Deka, somon Vopsea textil Deka, somon Vopsea textil Deka, somon

Pret: 15.40 Ron/BUC

buy
Cod: D-39126
Vopseaua pentru textile Deka se poate folosi pentru a vopsi orice material natural si hartie (fibre naturale albe sau de o culoare deschisa, batist, in, matase, lana, matase de viscoza, etc.).

Mod de utilizare: Sa diluam 10g praf de vopsea cu 1 lingura de sare de masa in 2-3L apa in clocot. In functie de material il putem folosi la cel mult 90 de grade Celsius.

Sa introducem materialul uscat in apa si sa-l vopsim timp de 15-30 minute, in timp ce amestecam apa. Sa avem grija ca materialul sa nu fie impaturat, incat vopseaua sa ajunga in fiecare parte, rezultatul sa nu fie patat. Dupa vopsire clatim materialul in apa rece pana ce apa ramane curata.

Textilele vopsite cu vopsea Deka trebuie spalate mereu separat! Coloratia depinde de materialul textil, concentratia vopselei, temperatura si durata vopsirii. Culoarea vazuta in timpul vopsirii nu este culoarea finala. Dupa clatire aceasta poate deveni mai deschisa, iar culoarea materialului ud este mereu mai inchisa decat culoarea celui uscat. Sugeram folosirea manusilor in timpul vopsirii.

Important! Vopseaua nu se prinde de materiale sintetice, iar de textile mixte se prinde doar limitat. Cu cat este mai mare continutul sintetic a tesaturilor, cu atat se va prinde mai greu vopseaua de material. Culoarea se poate si schimba, astfel cititi atent informatiile de pe eticheta materialului.

Trebuie luat in considerare si faptul ca culoarea poate fi diferita in partile mai uzate a materialului, fata de cele mai putin uzate.

Somon, 10 g

Pret:            15.40 Ron/BUC

Termen de livrare:
7-9 zile
Situatie stoc:
Stoc limitat / precomanda
Idei creative

Produse recomandate / Accesorii

Colectam anumite date in timp ce utilizezi kreativfun.ro, pentru mai multe detalii, acceseaza pagina Politica de confidentialitate
[ Am inteles ]