Comandând produse de pe acest site înseamna că ați citit și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în continuare.

Conținutul site-ului aparține SC. Kreativ Fun Shop SRL cu sediul în Cluj-Napoca și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice încălcare poate constitui infracțiune și va fi raportată autorităților.
Pentru a comanda on-line accesând https://www.kreativfun.ro trebuie să aveți domiciliul în România și vârsta peste 18 ani.
Pot comanda din acest magazin doar persoanele care și-au creat un cont de utilizator folosind datele personale reale. Finalizarea comenzii presupune obligația clientului de a ridica de la poștă/curier rapid coletul cu produsele comandate și achitarea contravalorii acestuia. În caz contrar, clientul poate fi obligat să plăteasca returul, iar la o comandă ulterioară, va trebui să platească contravaloarea coletului în avans.

Datele clienților

Datele obținute de la clienti nu vor fi folosite decât în scopul livrării produselor comandate și pentru a lua legătura cu ei în scopul clarificării unor aspecte legate de produsele cerute sau modalitatea de livrare/plată. Datele clienților nu vor fi divulgate terței părți. Mai multe detalii la secțiunea Politica de confidențialitate.

Prețul produselor

Prețul pe care îl veți plăti este cel afișat pe site în momentul efectuării comenzii (la care se adaugă costurile de transport). Practicăm un adaos comercial de 25-50%. SC Kreativ Fun Shop SRL își rezervă drepul de a schimba prețurile de vânzare ale produselor prezentate, dar schimbările de preț nu afectează comenzile recepționate deja. Costurile legate de transport vor fi trecute pe factură.

Disponibilitatea produselor

Avem următoarele statusuri pentru disponibilitatea stocului: în stoc, stoc epuizat, și precomandă.

Dorim să vă atragem atenția că statusul stoc epuizat și precomandă înseamnă că momentan nu mai avem pe stoc din produsele respective, dar putem comanda de la furnizori și le primim într-un termen de aproximativ 2-14 zile.*

*Desigur, produsele sezonale (Crăciun, Paște) cu stoc epuizat în afara sezonului vor fi iar disponibile de ocazia următorului sezon de sărbători.

Dacă doriți să aflați mai exact în cât timp putem primi produsele respective de la furnizori, vă sugerăm să ne contactați la numărul de telefon 0758 054 391 sau la adresa de e-mail office@kreativfun.ro și vă ajutăm cu mult drag. 🙂

Plata și livrarea produselor

Plată:

Ramburs – veți plăti numerar la preluarea coletului de la poștă / curier (Cargus sau Fan Courier).

Prin bancă (OP, home banking, BT Pay etc.) – veți plăti prin virament bancar conform facturii proforme pe care vi-l trimitem prin mail (puteți face acest transfer prin aplicație bancară tip home banking, ordin de plată, etc.). Vom expedia coletul după ce primim dovada plăţii prin mail de la Dvs., sau după ce suma intră în contul nostru. Vă rugăm nu plătiți până nu primiți factura proformă!

Cu cardul – în  acest caz sunt două variante. Dacă produsele comandate SUNT PE STOC, după plasarea comenzii veți fi redirecţionat imediat către pagina de plată. Dacă unul sau mai multe produse comandate NU sunt pe stoc (aţi făcut precomandă), în momentul în care primim produsele lipsă, vă vom trimite un mail cu un link de plată. În ambele cazuri, veți plăti cu cardul online, în condiții de siguranţă, prin procesatorul de plăţi NETOPIA Payments.

NU ACCEPTĂM PLATA CASH LA SEDIUL FIRMEI DE LA PERSOANE FIZICE. Pentru produsele pe care doriți să le ridicați în Cluj-Napoca, plata se va efectua anticipat, prin bancă/internet banking sau card (NETOPIA Payments), urmând să vă contactăm pentru stabilirea detaliilor.

Dacă optați pentru transfer bancar direct (adică prin aplicație bancară / internet banking), vă rugăm să așteptați primirea facturii proforme înaintea efectuării plății.

Când ajunge coletul?

Expediat cu Poșta Română, coletul ajunge în 2-4 zile lucrătoare, și va trebui să-l ridicați de la poștă.

Cu firma de curierat, coletul ajunge în 24-48 ore, și îl veți primi acasă sau la adresa menționată.

Ne rezervăm dreptul de a expedia coletul după confirmarea telefonică sau prin e-mail a comenzii. În cazul în care nu vă putem contacta în niciun fel pentru confirmare, comanda urmează să fie anulată într-un termen de 7 zile.

Ridicare de la sediu:

Pentru produsele pe care doriți să le ridicați în Cluj-Napoca, plata se va efectua anticipat, prin bancă/internet banking sau card (NETOPIA Payments), urmând să vă contactăm pentru stabilirea detaliilor și predarea produselor.

Dacă optați pentru plată prin bancă (adică prin aplicație bancară / internet banking), vă rugăm să așteptați primirea facturii proforme înaintea efectuării plății.

NU ACCEPTĂM PLATA CASH LA SEDIUL FIRMEI DE LA PERSOANE FIZICE.

Costurile de transport:

Transportul este de 22 lei pentru fiecare modalitate de transport.

Transportul este GRATUIT pentru comenzile peste 300 de lei.

  Garanția produselor

  • Garanția este certitudinea conformității unui produs și se aplică oricărui produs cumpărat de pe site-ul kreativfun.ro.
  • Pentru a beneficia de garanție vă rugăm să păstrați factura emisă către Dvs.
  • În conformitate cu prevederile art. 2 pct. a din Legea nr. 449/2003 și a art. 2 pct. 2 din Ordonanţa nr. 21/1992, garanția se acordă numai consumatorilor persoane fizice sau grupurilor de persoane fizice, care achiziționează/dobândesc și/sau utilizează produse în afara activității lor profesionale sau comerciale.
  • Termenul de garanţie este de 24 luni de la data cumpărării produsului. În această perioadă consumatorul, în funcție de natura produsului neconform, este îndreptățit să ceară, fără plată, înlocuirea produsului. Înlocuirea produsului se va face în termen de 15 zile de la data la care cumpărătorul a adus la cunoștința vânzătorului lipsa de conformitate a produsului. Dacă acest lucru nu este posibil, respectiv produsul nu poate fi înlocuit, consumatorul poate cere rezoluțiunea contractului.
  • Toate produsele se folosesc potrivit destinației lor. Uzura normală a produsului, ruperea sau zgârierea acestuia ca urmare a lovirii sale, decolorarea, incendierea sau deteriorarea ca urmare a expunerii la soare sau la o altă sursă puternică de căldură sau a contactului cu apa, defectele produse de condițiile improprii de utilizare și depozitare, spargerea/ciobirea produselor din ceramică, nu sunt acoperite de garanţie. Produsele consumabile nu beneficiază de garanție (creioane, vopsea, lipici etc.).

  Returul produselor

  Potrivit articolului 9 alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Aşadar, aveţi dreptul de vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile, începând de la ziua „la care dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, intraţi în posesia fizică a produselor”.

  Costul de transport va fi suportat de către client în cazul în care motivul returului este determinat în mod exclusiv de către client, iar costul transportului va fi suportat de către vânzător în cazul în care produsul prezintă neconformități, de exemplu defect din fabrică, deterioarea produsului în urma transportului, descrierea produsului nu corespunde cu caracteristicile acestuia.

  Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informaţi cu privire la acest lucru, ceea ce este posibil prin mai multe căi: ne puteți contacta telefonic pe numărul 0758 054 391, printr-un e-mail trimis la office@kreativfun.ro sau o scrisoare trimisă prin poştă la adresa SC Kreativ Fun Shop SRL, 400073 Cluj-Napoca, str. Predeal nr. 11. „De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru kreativfun.ro Formularul standard de retragere sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.”
  Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

  Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la Dvs., inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia Dvs. de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare prin transfer bancar pe contul indicat de Dvs. Menţionăm că :„putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.”
  „Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa SC Kreativ Fun Shop SRL, Cluj-Napoca, str. Predeal nr. 11, judeţ Cluj, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.”
  Potrivit art. 14 alin. 2 din O.U.G. nr. 34/2014 „va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.”
  Potrivit art. 14. alin. 3 din O.U.G. nr. 34/2014 „sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţi lor şi funcţionării produselor.” Diminuarea valorii produsului se suportă de Dvs. Suma reprezentând diminuarea valorii produsului se va scădea din suma ce vi se cuvine ca urmare a exercitării dreptului de retragere.

  Răspunderea

  Nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu putem fi făcuți vinovați de nici un prejudiciu rezultat în urma accesării informațiilor prezentate în acest site sau în urma folosirii produselor achiziționate prin intermediul acestui site.

  Ne străduim ca descrierea produselor și imaginile prezentate pe kreativfun.ro să fie fără erori, dar nputem garanta acest lucru. Orice reclamație va fi adusă la cunoștința noastră în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca, dacă este cazul, aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluționare. Există posibilitatea ca unele produse prezentate pe site-ul kreativfun.ro să nu mai fie fabricatde furnizorii noștrii, deci să nu putem onora comandasau să fie relansat și fabricat cu mici diferențe de design. În astfel de cazuri, SC Kreativ Fun Shop SRL nu poate fi făcut responsabil.

  Eventualele divergențe vor fi soluționate pe cale amiabila, sau dacă acest lucru eșuează, la instantele judecătorești competente din România.

  Obligațiile clientului

  Clientul are obligația să ofere date corecte și să ridice coletul cu plata prețului de rigoare.

  Modificări

  Termenii și condițiile pot fi modificate fără o anunțare prealabilă, varianta în vigoare fiind mereu disponibilă pe site.